reede, märts 30, 2007

vahelduseks

Üllataval kombel oli täna postkastis peale kahe raamatukogu teate ka mõni tõeline kiri:)

Tänane päev oli suht ringihüppamine. Füssast kujunes vaba tund ehk toidupaus ja pargipingil peesitamine (külma tuule käes:S). Seejärel läksime raekoja platsile, et kokku saada ühiskonnaõpetuse pundiga ja linnavalitsusse minna. Ma ei saa kohe mainimata jätta, et Erka nägi tänases kampsunis vastupandamatult stiilne välja:P Kokkusaamine Sasiga kujunes suht familiaarseks ja enamus ajast kulus mingile lastesaamisteemale. Sasil on ilusad valged hambad, ta loobib peast kohutavates kogustes (ebavajalikke) arve ja loeb näppude peal lisaks "esiteks-teiseks-kolmandaks" arvestamisele ka niisama lauseid, kus igale sõnale vastab üks sõrm. Mõni on tema vastu eriti sõjakalt meelestatud. (Ei tea küll kes?!!:P) Voorust "Küsimusi on?" võtsid osa kolm inimest, kellest üks oli Erka ise. Asi venis suht pikale, nii et Erka oli sunnitud ütlema, et nüüd aitab ja siis tulime tulema. Koolis oli naljapäeva puhul "aktus" muusikaliste jupikestega. Esines õpetajatekoor, kuhu kuulusid peamiselt keeleõpetajad. Kõige kohutavamate kostüümidega oli "ABBA", mille meesliikmeteks olid Jürka (punases kummiülikonnas) ja Erka (helesinises liibuvas kombekas). Padarit ja Bentonit tegid järgi Pluum ja vist Merille (vist sellepärast, et tal oli sukk peas ja tagareast ei paistnud ka eriti hästi). Njaa, Siim mängis kunagi vahepeal viiulil mingeid rahvamuusikapalasid ka. See ei sobi talle üldse. Ma ei kujutaks teda kunagi Folgil ette. Auhindu jagati ka. Mitte küll Oscareid, aga Hugosid. Ma täpseid nimetusi ei mäleta, aga eks need pannakse varsti kooli kogulehele üles. Ja pildid vast ka.
Igatahes minu pakututest läks täppi 4/5 :) Mööda läks kõige ebaolulisem ainult.
Kuna see oli kümnes aasta õpetajate naljapäeva tähistamisest näidendi või mõne niisama narrusega, siis sai torti, millel oli eelmise aasta "Tuhkatriinu" grupipilt. Anep sai Erka varruka:( :P Päris hea tort oli:)

Järgmine nädal on viimane ametlik koolinädal:) Või isegi ainult neli päeva, sest reedel on ju Suurreede;) Või isegi veel vähem, sest esmaspäeval on ainult 1., 3. ja 7.-8. tund. Ja 10.aprillil on tutipidu, millele järgnevad puhkepäevad enne "küpsuseksamit". Nagu lust ja lillepidu, kas pole? Ja siis tulevad ainult eksamiained ja personaalsed konsultatsioonid. Miskipärast on mul praegu (veel) tunne, et see polegi midagi eriti hullu. Ega need eksamid midagi karmimat pole kui tavalised arvestused. Ainult maht on natuke suurem ja tulemus võib millegipärast ühel eluunistuste täitumist, teisel purunemist tähendada. Hea vähemalt, et minule ei tähenda ta kumbagi.. :)

Üht raamatut lapates tegin ma nimekirja filmidest, mida vaadata. Kui lisada sinna need, mis juba varem kusagil (vist küll vaid peas) kirjas on, siis kuluks mul umbes kaks kuud nende vaatamiseks, kui iga päev vaadata ära vähemalt üks film. Ja kui ma raamatud ka sinna lisan, siis on mul hädasti vaja mõnda aega kusagil isolatsioonis viibida. See vanglamõte on ikka veel maha kandmata;) Aga suvi tuleb ju varsti ja kestab vähemalt kaks kuud!!:D Kui mitte näiteks neliteist...

Kommentaare ei ole: