teisipäev, märts 20, 2007

back on track

Arvuti on tagasi ja nüüdseks on isegi klaviatuur nii seadistatud, et küsimärk on samal kohal nagu enne ja õäüö on ka olemas:) Aga kõik on ebamugavalt hiiglaslikus kirjas:S
Ega vaheapeal midagi ei toimunudki, aga koguaeg oli siuke poolik tunne, kui arvutit polnud. Eks see näitab sõltuvusastet, kui iga mõne minuti tagant on tahtmine midagi Internetist järele vaadata, aga poolel teel tuleb meelde, et ei saagi. Väikeseid lipikuid igasuguste arusaamatute nimede ja lihtsalt sõnadega on paras ports, aga laiskusest lendavad nad vist ikka prügikasti.
Asja hea külg oli see, et ma viitsisin näiteks õmblusmasina välja tirida(mitte et mõni asi sellest ka valminud oleks, aga..) ja ühe raamatu ära lõpetada. Filme olen ka vaadanud rohkem kui tavalisel nädalavahetusel ja lindistanud veel rohkem.
Eile õhtul värvisin emmel pead ja kuna värvi jäi üle, siis möksisin ennast ka, aga näha eriti pole. Sel ajal kui värv peas oli, tuli meelde, et Jürkat pidavat ju telekast näidatama, aga ma arvasin, et see saade oli vast kunagi kella viie ajal juba ära olnud. Kuna midagi muud vist ei tulnud, oli keegi hakanud niisama klõpsima ja tuli välja, et "Teateid tegelikkusest" oli just alanud. Ausalt öeldes oli natuke sohk see, et saate teemaks oli usuõpetus, aga meil oli filosoofia tund. Mis sest, et kogu tund oli ainult taustaks ja teema polnud oluline, sest keegi ei kuulnudki seda.
Emme avastas, et mul olid ikka väga pikad juuksed:P

Varsti on veeriklastega kokkusaamine.

Kommentaare ei ole: