teisipäev, veebruar 12, 2008

Ma ei taha küll koguaeg ainult tööst rääkida, aga täna on mul tõesti põhjust. Ja põhjust vihane ja pettunud olla! Nad vallandasid Montse! Põhjendus kõlas vist umbes "nothing personal, just business". Idioodid! Ainukese inimese, kes töö ajal ka tööd teeb.. Eks nüüd ole näha, kas need inimesed, kes üldiselt niisama ringi vahivad ja juttu ajavad, nüüd ka end rohkem liigutama hakkavad. Ja neil oleks ju kasulikum olnud mõni kõrgemat tunnipalka saav mittepaidlike tööaegadega inimene minema saata.
Kui ma siiamaani väga paindlik olen olnud igasuguste palvete ja tööaegade suhtes, siis sellega on nüüd lõpp. Saagu ise hakkama! Nüüd hakkan mina oma nõudmisi esitama. Ja ausalt öeldes, kui nad mind vallandada tahavad, siis sitta kah, kahju saavad ainult nemad ise.

Naljakoht: mõnikümmend minutit hiljem tuli üks tüdruk küsima, et ega me äkki ettekandjaid ei otsi või midagi. Ma ütlesin sellepeale, et praegusel hetkel kohe kindlasti mitte. Aga kes teab, äkki mõne aja pärast läheb neil kedagi uut mõne asemele vaja....

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
CM ütles ...

Ma arvan, et töötajate vallandamine on loomulik (või noh, arusaadav), kui äri ei lähe (või allapoole liigub). Kui nii edasi läheb, siis varsti vallandatakse ilmselt kõik. Samas, kas enne vallandamist ei peaks saama mingit hoiatust?

Olen juba paar päeva angiini käes vaevelnud. Täna tiriti arst koju, kes ütles, et minu mandlitega viivitamine on viinud selleni, et ma pean nad kiirkorras maha naksama. Esmaspäeval lähen haiglasse. Valisin narkoosi, sest ma ei taha seda näha, kuidas mu keha küljest midagi ära tiritakse. Ma pole veel senini midagi nii väga kartnud :S

Suule ütles ...

Jeerum:S Päris creepy värk! Kas see on siuke operatsioon, et kohe samal päeval lastakse koju või paar päeva hiljem? Siis sa ei saa paar nädalat normaalselt rääkida ega midagi ju...:( Kuigi noh, kirjutamist see otseselt ei takista.

Sa ei hakka lähitulevikus mõnda väljasõitu ette võtma? Piiriületusega ma mõtlen.

CM ütles ...

See, kuna ma koju saan, sõltub üldseisundist pärast oppi. Samal päeval kindlasti mitte. Mulle peaaegu meeldib lohutus, et hääleulatus peaks suurenema, aga parema meelega jätaksin tegemata, kuigi elukvaliteet oleks nigel.

Homme on turismimess, uurin neid pakkumisi ja vaatan.