neljapäev, september 07, 2006

Segapundar

Eilne päev oli mulle natsa nagu tõestuseks, et ma saan inimestega üks-ühele isegi suheldud:D Isegi võõrastega. Ja sellistega, kellega kunagi ühe korra(kuigi suhteliselt heale soonele saades) rääkinud olen.

Täiesti võõra inimesega olin sunnitud rääkima fotoarhiivist ehk siis asjast, millest mina mitte muhvigi ei tea, samas kui tema teab sellest ju kõike! Ja mulle ei meeldi nii ebavõrdsed olukorrad, eriti kui need on kaalupoolel minu kahjuks. Igatahes sain ma oma ülesande täidetud ja enda arvates isegi mitte kõige hullemini. Mis mulje temale minust jäi, on muidugi iseasi.. Aga seda pole mul vajagi teada. Täna üritasin mingit vähegi normaalselt sõnastatud teksti Uvele andmiseks kokku genereerida. Alguses tundus, et läheb päris kenasti aga juhe jooksis järjekordselt kokku ja lõppkokkuvõttes tuli täielik katastroof, mida ma isegi ei suutnud teist korda läbi lugeda. Aga see selleks.

Teise inimesega sattusime sama marsa peale kui öösel pärast etendust koju tulin. Naljakas on see, et mõne inimesega jutt kohe jookseb ja pause peaaegu et ei tekigi. Kusjuures, etenduseni me oma teemadega ei jõudnudki:P
Aga etendus iseenesest oli siuke keskpärane. VAT-i "Elvis oli kapis". Suhteliselt labaste naljadega ja suhteliselt pointivaba, kuid mulle eneselegi üllatusena tundusid näitlejad isegi täitsa loomulikud. Kuigi see tuleb ehk sellest, et ma väga tihti just neid näitlejaid ei näe. Aga üldjoontes võin kurbusega öelda, et mu kriitiline meel on (suve jooksul?) töntsiks muutunud ja vajab teritamist. Ja matemaatika statistika rühmatöö võiks teha teemal "Mitu protsenti Selle Etenduse vaatajatest olid endised või praegused treffneristid?". Mitte et seda kuidagi adekvaatselt kontrollida saaks aga...:P Ühesõnaga, väga palju oli!

Oeh, ma olen praktiliselt terve tänase päeva igasuguseid kirju ja nö ametlikke tekste lugenud ja kirjutanud(kuigi Malmöni jõuan ehk homme;). Enamuse ajast küll üritanud kirjutada. Ja ikkagi pole ei kvaliteeti ega kvantiteeti. Kui vahetevahel kukub mulle kusagilt humanitaarsus pähe ja tekivad siukesed pikad jutud/kirjad, siis täna küll see päev pole. Kas eesti keeles on nii vähe sõnu, et ma ei leia kuidagi seda, mida ma otsin või just liiga palju, et mulle need õiged meelde tuleksid?
Ja siis veel see tore nähtus, mida ma nimetan ajuapsudeks. Kõige parem näide on muidugi too põhikooliaegne inglise keele tunni tõlketekst, kus konnast sai koer ja istumisest ....:S Ühesõnaga, hetked, kui aju ütleb iseenesest midagi, ilma et mina jõuaksin arugi saada. Selle alla võib vist lugeda ka need hetked, kui peakolu hakkab mõtlema, et kumb on õige kirjapilt, kas lõppeb või lõpeb ja siis igasugused komad ja kokku-lahkukirjutamised. Igatahes on ajuapsud mul täna ja viimasel ajal üldse väga sagedased külalised. Nii et ära üldse imesta. Aga sellist sõna nagu "antku" ju eesti keeles pole, onju?! Ju siis Keilil olid ka ajuapsud.

Huvitav, kas ajuapsud ja mu tänane tahe tunniajase vahetunni ajal koju kobistada ja mitte tagasi tullagi, on omavahel kuidagi seotud? Aga väga stiilne oleks juba esimesel nädalal nõnda toredasti alustada:S

Õnneks tuli mul midagi meeldivat ka meelde:) Nimelt üks alles jäetud vaniljelõhnaline vannipärl, mis seisab mu riiulil paberkoti sees, on hakanud eriti mõnusasti lõhnama ja muudab kuidagi tuju paremaks. Peaks sinna tuppa vist minema. Või ehk tuttu näiteks:) Natti-natti!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

12. novembril 2019 sain oma naiselt lahutuskirja, mis oli tingitud minu truudusetusest meie abielus viimase 6 kuu jooksul. Elasin meeleheites ja segaduses 2 nädalat, kuni Alejandro Martínez tutvustas mind dr. Pellariga pärast minu olukorra selgitamist. DrPellar pani mind mõistma, et kui on olemas elu, on lootust ja lootus naise taastuda taastus taas. Pärast seda, kui ma temaga ühendust võtsin, valmistas drPellar mind võimsaks armastuse loitsuks. Ja 24 tunni pärast naasis mu naine koju ja palus mul teda vastu võtta. Sain advokaadilt kõne, milles ta teatas, et mu naine on lahutusasja tagasi võtnud. Olin üllatunud ega suutnud seda uskuda. Kas see pole ime? Aidake mul tänada Dr.Pellarit tohutu abi eest ja nende eest, kes abi vajavad, peaksite kõhklemata ühendust võtma Dr.Pellariga e-posti aadressil drpellar@gmail.com, sest ta lahendab teie jaoks probleemi. Anna edasi.
Kuidas taastada purustatud usaldus
Kuidas minevikust üle saada
Kuidas toimida teemal "Ma ei armasta sind"
Kuidas oma abielu parandada
Kuidas nende asi ära rikkuda
Kuidas vältida eraldamist
Kuidas oma abikaasaga uuesti ühendust luua?
Kuidas andestada ja saada andeks
Kuidas saada oma abikaasat vahetama
Pluss 5 abieluhinnangut
(1) Kui soovite oma endist tagasi
(2) kui teil on alati halbu unenägusid.
(3) Sa tahad, et sind kontoris ülendataks.
(4) Kui soovite last.
(5) Taimne hooldus
(6) Tahad olla rikas.
(7) Soovid siduda oma abikaasa sellega, et ta on igavesti sinu oma.
(8) Kui vajate rahalist abi.
(9) Laske inimestel teie sõnadele kuuletuda ja tehke oma soov (10) E.T.C juhtumi lahendamine.
Kui vajate abi, pöörduge oma probleemidele parima lahenduse saamiseks Dr.pellari poole, pöörduge drPellari poole tema e-posti aadressil drpellar@gmail.com

Anonüümne ütles ...

Ma peaaegu kaotasin oma elu, kui avastasin, et mu mees näeb teist naist, sest ma ei saanud talle meie abielu 9 aasta jooksul poega anda. See murdis mu südame ja ma hakkasin lahenduse otsimiseks Internetis surfama ning avastasin doktor Pellari (Elizabeth) kirjutatud artiklist. Võtsin doktor Pellariga ühendust e-posti aadressil drpellar@gmail.com ja ütlesin talle kõik mu valud. Doktor Pellar ütles mulle, et mu mees naaseb 24 tunni jooksul ja et ma olen rase kuu jooksul, kui mu mees naaseb. Ma ei usu loitsu, vaid proovin seda lihtsalt proovida ja sain tulemuse, nagu ta ütles, ja täna on minu abikaasa koos meie tüdrukuga, keda me kutsume (RÕÕM), tagasi ja purunematuks. Võib-olla läbite nüüd põrgu, aga ma ütlen teile, et see ei kesta igavesti, sest doktor Pellar on siin, et meid kõiki aidata. Püsiva lahenduse saamiseks saate temaga vestelda tema e-posti aadressil drpellar@gmail.com.

Anonüümne ütles ...

minu lugu on väga eriline ja ainulaadne, mitte nagu paljudes reklaamides, mida alati Internetis näete, tahan ka teile 100% aus ja tõde olla, et Internetis ei saa kunagi olla ühtegi teist loitsu, mis aitab teie TÄIELIKU tagasi tuua TEIE, välja arvatud doktor Sango, kuna see üksi on 100% efektiivne, dünaamiline ja väga usaldusväärne, kuna 99,9% teistest õigekirjaparandajatest pole reaalsed ega saa kunagi aidata teil probleeme lahendada, selle asemel muudavad need teie praeguse olukorra keerukamaks. OK Ole ka tark ja pöörduge arsti Sango poole. MINU OMA ELUKIRI / KOGEMUS PEAKS OLEMA: Minu nimi on Niko Dominic. Tahaksin jagada avalikkusega oma tunnistusi selle kohta, mida see mees nimetas doktor Sangoks ja mis just minu heaks tehtud on, see mees andis mulle just tagasi oma suure loitsuga kaotatud Ex WIFE'i. Ma olin selle naise Juliega abielus, kuna oleme koos olnud juba üle 4 aasta ja armastanud ennast, kuid ta ei saanud minu jaoks rasedaks ja andis ka talle kõik, mida vaja. Ta jättis mu maha ja ütles, et ei saa enam jätkata. Otsisin nüüd võimalusi selle taastamiseks, kuni mu sõber rääkis mulle sellest mehest ja edastas mulle kontaktmeili. E-post: spellspecialistcaster937@gmail.com SAAB TEIE KONTAKTAGA KÕIKI KASUTADA JA TE EI usu. Kui ma selle mehega tema probleemidest ühendust võtsin, valmistas ta selle kirja ja viis Juilleti minu juurde ning kuu aega hiljem jäi ta minuga rasedaks

Anonüümne ütles ...

Palun lugege doktor Sangot ja pöörduge selle poole, kui vajate purunenud suhte lahendamiseks tugevat armastuse kirjaviisi.
Kui olin oma teise lapsega kuus kuud rase, lahutasin oma abikaasast. Sellest ajast peale, kui meie laps rasedaks jäi, olime lahkarvamustes ja vaidlemas, tal polnud enam tema vastu mingit armastust ega usaldust, mistõttu ta lahutas mind. Ja kõigi nende vilede abil proovisin kõiki erinevaid vahendeid selle taastamiseks ning proovisin ka kodumaal paar erinevat võluratast, kuid ükski neist ei suutnud minu juurde naasta. Ainult doktor Sango garanteeris 48 tunni maagia kiireloomulise kogumise ja kinnitas mulle, et mu mees on jälle minuga. Kirjutan, et tänada ja tänada lubaduse pidamise eest ning oma ande ja suure jõu kasutamise eest selle koju toomiseks. Mul oli hea meel teada saada, et olete spetsialiseerunud väljavalitu liimimisele. Tänan teid, söör, et aitasite mind läbi minu elu halvimate aegade, olin nii suur võlujõud ja andsite mulle armastuse maagia, mis tõi mulle abielu ajal nii palju rõõmu. Mu abikaasa on tagasi tulnud ja ta lubas, et ei jäta mind enam kunagi. Kui te kahtlete tema võimetes, uskuge mind. Sa peaksid saama. See tasub end ära viisil, mida te isegi ei osanud ette kujutada. Kui olete nüüd tugevam ja vajate lahkelt kontakteeritud doktor Sango tagastamiseks tugevat ja kiiret armusuhet, on see praegu ainus vastus purunenud suhte või abielu taastamisele. pöörduge selle e-posti kaudu arsti Sango poole; spellspecialistcaster937@gmail.com