neljapäev, oktoober 26, 2006

Väikesed pagariplikad

Eilne õhtu(kui selle kohta õhtu võib öelda..) möödus Regina juures küpsetades nagu ligi aasta tagasi enne balli. Kui eelmisel aastal olid põhitooteks muffinid, siis seekord keskendusime Aladini vaibale(ehk siis õunakook). Olime päris produktiivsed ja ära sõime ainult 1/6 oma toodangust:P Täitsa hea oli:)
Vahepeal istusime maas ja mängisime kooki mugides kaarte, kella ühe paiku olime kõik suht eufoorilisse meeleollu jõudnud ja avastasime, et ka lihtsalt ühe juuksekummiga võib vääga palju nalja saada:P Laulvatest kassidest ärme parem räägigi..
Kahe paiku võtsime viimase koogi ahjust välja ja hakkasime kodu poole jalutama, kõik peale Regina loomulikult. Eeva-Liisa kadus juba vähem kui viie minuti jooksul oma koju ja meie tatsasime keset autoteid edasi. Kohati oli päris tihe liiklus, kusjuures ainul 2 autot olid taksod ja 1 politsei. Möödusime ühest onust, kes oma maja eest lehti riisus - mu meelest ideaalne tegevus unetutele.

Äärmiselt mõnus ikka, et Tartu on parajalt pisike, et igale poole jalgsi jõuda ning võõrad linnaosad isegi ööpimeduses kõhedust ei tekita:)

Kommentaare ei ole: