laupäev, oktoober 07, 2006

Maal

Maal tähendab linnast väljas, mitte pilt seina peal.

Käisin täna maal. Võtsime nii palju puid maha, et minu meelest jäi kõledalt hõredaks juba, aga kõik inimesed, kes päeva jooksul meiega juttu tegid, rääkisid, et meile ei paista ikka üldse päikest ja et me peaksime mõned puud maha võtma jms. Üks naabrimees, kelle aias on vaid paar õunapuud, tahtis, et me tema aia äärest võtaksime maha puu, mis ei saa temale kuidagi ette jääda. Veendusin jällegi, et maainimesed ei salli üldse loodust ja eriti just puid.

Kui aia äärest lehti riisusime tegime statistikat, mis tüüpi inimesed ütlevad "Tere, jõudu!" ja millised ei ütle. Üldiselt võib öelda, et naised, eriti üle keskea, olid väga ebaviisakad, mehed seevastu olid veidi viisakamad ja enamus neist hakkas ka muud juttu ajama. Ühed arvasid juba päeva lõpuks, et kuna nad meile juba "tuttavad" on, siis võib meilt tikku küsida küll.

Ühel naabritüdrukul oli sünnipäevapidu ja kui mu vend lasi enne ärasõitu meie aias mõned raketid, siis läksid lapsed väga elevile ja jooksid tänavale vaatama. Tuli välja, et tal on tegelikult õige päev hoopis homme. Nagu mõnel teiselgi siin..

Kommentaare ei ole: