reede, aprill 25, 2008

.

Täna oli tegus päev. Sain paki ära saadetud.
20 minutilise hilinemisega jõudsin Montse juurde lõunasöögile/netiproovile. Nende korter on netiauk igatahes...
Pärast seda viskasin plaadid-raamatud rmtkogusse ära. Tagasiteel Brown Thomasest möödudes peatusin jälle ühe Face2Face tüübiga rääkimiseks. Seekordne oli Dublinist ja sama asja raames nagu nädal tagasi Galways juba kuulnud olin. Ta oli väga üllatunud, kui tuli välja, et ma olen kõigi nendega (st Aafrika pimedate laste, kurtide laste, Iirimaa tänavainimeste ja kaks korda Iirimaa kehvadest peredest laste toetusetaotlejatega) juba rääkinud.
Sain Imasast paberi ka kätte. Denise oli väga kena ja kallistas ja soovis edu jms :) Ash oli tööl (sulgemas), nii et ajasime kümmekond minutit juttu (minu üllatuseks oli meil isegi millestki rääkida:P). Tuli välja, et Susan ei tööta ka enam Imasas, mis tähendab, et algsest koosseisust on alles ainult Ash. Ja talle tehti ka üle tee asuvas uues pitsakohast(kus enne Monika Fish&chips oli) supervisori kohale pakkumine. Säh siis. Kuue kuuga muutub nii mõndagi.
Helistasin Pacole! Lõpuks ometi:) Ja ta oli kohe-kohe linna jõudmas. Nii et käisime kohvil ja pärast läksime tema poole õhtust sööma. Küll on mugav, kui ühtki söögikorda ise valmistama ei pea:P
Homme lähen sõitu jälle. Või noh, viimast korda siis vast. Pole veel kindel kas Dingle'ile või Cliffs of Moherit vaatama, eks homme otsustame. Autoga saab ju:) Varahommikul üritan veel maksuametis asjad selgeks saada, siis peaks kõik hetkel hädavajalik aetud olema ja saab rahulikult hingata.
Aa, ja võimalik, et Paco saab mu lennujaama ära visata, kui kindlustuse korda saab. Tal on ka nüüd auto;) Nii et nendel, kes muretsesid, et äkki buss ikka ei tule jms, pole vaja enam pabistada! Kuigi noh, vahet ses mõttes pole, et kohale jõuan nagunii:P

Eks ta ikka naljakas ole, et inimesed lähevad aina ahnemaks, mida rohkem neil on.. Selle uudise peale poleks ime, kui Eesti õpetajad ka mässama hakkaksid, eriti neid hirmuäratavaid "eesti rahasse tõlgitud" numbreid nähes..

See you in a bit!;)

Kommentaare ei ole: