kolmapäev, aprill 11, 2007

oeh

Täna oli täiesti koolivaba ja mahamökutatud päev. Aga miskipärast olen ma praegu veel rohkem väsinud kui tavalise koolipäeva õhtul. Öine videode vaatamine polnud vist kõige õigem tegu.. Hommikul ärkasin jube hilja, sest koguaeg oli pime ja üldsegi mitte äratav. Hommikusöögiks lugesin lehti ja vaatasin "Crashi" ära ja siis oli õigupoolest juba õhtu ka.
Päeva suurim saavutus oli see, kui ma poest tulles nii osavalt autoukse avasin, et käe ära lõin ja boršipurgi maha kukutasin. Asfaldil oli seejärel päris kole vaatepilt, nagu oleks mõne looma sisikond läbi aknaklaasi sodiks lennanud. Njaa, tavaliselt püsivad minu valdusse sattunud asjad esimese viie minuti jooksul tervena, sellepärast vist ka nii suur ehmatus, et lisaks käele valutab praegu ka pea. Tuttu tahaks.

Elolinõ: "Maainimene peab ikka nimekirja tegema kui poodi läheb." Eks ta ole jah, nii ära harjunud sellega juba, et enam ei püsiks üle viie asjagi meeles. Need Juku-Kalle Raidi tekstidega saated (näit "Uue aja asjad" jms) on päris tabavad, eriti "maalase" mõiste eestlase kohta.

Kommentaare ei ole: