kolmapäev, august 30, 2006

Eile-täna

Vaatamata sellele, et mul tuju halb oli, läksin siiski Raekoja platsile. Ja õigesti tegin. Olid sellised easy watching filmid. Esimene oli Vom Suchen und Finden der Liebe, mis oli natuke absurdikas ja mulle täitsa meeldis. Aga võib-olla oli see eilse tuju süü. Teine film oli Bride&Prejudice, mis oli täielik Holly-Bollywood aga kuna me naabrinaisega juba õiges konditsioonis olime, siis läks see meil kommenteerides ja naerdes päris lõbusasti. Etteaimatava lõpu mitteteostamise ja Gilmore'i tüdrukute osatäitja eest lisapunktid:P
Tänaseks olen ma päris turtsuv ja aevastav jooksva ninaga ja uduste silmadega, nii et õhtul võiks paksu teki kaasa võtta ja loota, et on sama selge ilm nagu eile.
Kella kahest alates kavatsen täna Vanemuises tolkneda, polegi kunagi korralikult lavatagustes soppides kolada saanud, nii et täna loodan ekskursioonile saada. Äkki saab odavalt mingeid pileteid ka. Viimasel ajal olengi juba täiesti teatrivõhikuks jäänud/saanud. Tuleb taastada endine süsteem- kord nädalas teatrisse. Aga nüüd tahaks süüa saada..

Kommentaare ei ole: