pühapäev, juuli 18, 2010

don't waste wastes, punkin;)

Eile pärast tööd tuli "väike" linnatuur läbi Pheonix Park'i ja pärast veel War Memorial Park'i, mille värav oli, nagu hiljem selgus, juba siis suletud, kui me tagumisest otsast sisenesime. Nii et väljumiseks ronisime üle aia. Polnud väga keeruline:) Teel leidsime vist 4 geocache'i ka. Sekund pärast seda, kui ma olin öelnud, et ma ei suudaks vist ilmaski ühtegi neist karbikestest või imepisikestest magnetjulladest kuskilt üles leida, jäi mulle üks topsik näppu:)

Täna käisime sellel ja tollel turul. Ikka suure ringiga. Nagu alati;) Et ikka muud ka näha, mis teele jääb. Ja näiteks üks apteek jäi. Ja kuna B oli vaja oma Hiina viisataotluse jaoks fotosid, siis tegime seal peatuse. Ma tean jah, et see kõlab väga loogiliselt:P Tõepoolest, siin tehakse pilte apteegis, ja põhimõtteliselt samasuguse kaameraga nagu mul. Ja pärast antakse käärid kätte, et äkki lõikad ise väiksemaks, muidu jätan su veel mõnest kõrvast või juuksetutakast ilma..:P Aga see apteegionu oli muhe ja ajas meiega vabalt juttu (või noh, näidake mulle inimest, kes ei ajaks B'ga vabalt juttu:P) ja näitas, mis imeliku süsteemiga neil seal need filmirullid ühest masinast sisse käivad ja kuskilt teisest nurgast kaugelt 7 minuti pärast (tolle filmi pildid) välja tulevad.
Turul koperdasime esimese asjana ühe Itaalia oliivõlimüüja otsa. See turg oli sisehallis, mitte nagu ülejäänud, nii et ilma eest kaitstud;) Ja loomulikult sai jälle igasugu asju maitsta:) See õli näiteks maitses nagu ... sarnane sellele, mida meie raw living foodi juures kasutame (M küsis täna silti lugedes päris tabavalt, et kas ta peab X enne söömist siis ära tapma (taustaks nii palju, et meie toidud on vegan, nii et selles mõttes pole ühegi eluka tapmisest juttugi):P see mõtegi oleks budistile vist vastuvõetamatu). Puuvilju ja juustu ja jogurtijooki ja leiba ja miskõik seal veel polnud.. Ja korraga märkasin, et see koogilaadne müslilõigumaius, mida ma eile tükeldasin, oli laual nende Bee Polleni šokolaadikommide kõrval, mida ma eile pakkisin:) Igatahes siuke mõnus koht, kuhu tuleb hea tuju ja avatud olekuga minna. Hunnikutes raha poleks ka muidugi paha, sest hinnad on seal ikka kohe eriliselt kirved.. Eriti naljakas on näha tikreid ja kirsse ja vaarikaid jms peotäit €5 eest müüdavat. Aga juba puhtalt ringi jalutamine ja vaatamine annab piisavalt õige tunde:)
Ja Meeting House Square'i turul sai veel oliive ja igasugu salsakastmeid ja kartulipannkooki jms maitsta. Ja jällegi oli meie lett ka esindatud:P Ja raamatute-plaatide osast otsis B välja linnakaarte, mis oleks vanemad kui 50 aastat, sest siis ei kehti neile enam autoriõigused, ja neid võib vabalt Open Street Map'i ja/või geocashingu jaoks kasutada.

Hiljem rattatuurile minnes tiirutasime näiteks St Anne's Park'is, mis oli tõeliselt vinge! Ja no gates! Aga, oi, milline see tee sinnani oli... Ma ei vaadanud ühtki valgusfoori, ei sõitnud kordagi kõnniteel, oleks 2 korda B tagant sisse sõitnud ja korra keset tiheda liiklusega ristmikku lihtsalt edasi liuelnud, sest polnud veel M ratta piduritega harjunud. Ja tegin oma elu kõige hirmuäratavamaid parempöördeid üle kolmerealise risti, näidates parema käega suunda, mitte hoides teda pidurdamisvalmis asendis! Aga ellu jäin:D
Ja ma tumba polnud kunagi selle peale tulnud, et casino võiks olla "väike majake", tuletatud casa+ino nagu cioccolatino vms. Vot, mis kõik peitust mängides teada saab!:)

Nonii, nii palju siis varajasest magamaminekust täna jälle. Teised on ka juba tagasi oma väljaskäigult, sest siin pannakse kõik kohad meeletult varakult kinni, nii et on aeg teha tupsu-tadaa!:P
Ai, üks asi veel... T teatas, et ta kolib B ja M juurest välja, nii et B küsis kohe, et kas ma poleks huvitatud. Ühest küljest oleks jube lahe päriselt ka sellesse kohta kolida, kuhu ma algusest peale tahtsingi, pealegi on kõik tingimused kas võrdsed või paremad kui praegused ja teeksin B'le teene, et ta ei peaks hakkama oma eriti kiireks muutuval ajal kedagi otsima ja saaksin ise praegu omale asendaja otsida, mitte ei peaks seda siis äramineku eel tegema hakkama.. aga teisest küljest jällegi on siin ka lahe lihtsalt suvaliste inimestega koos elada ja suvalistel hetkedel kokku põrgata ja suvalistel teemadel rääkida. Täna oli see nii naljakas, kui me Lidl'ist väljuma hakates Moa'd nägime ja siis minut pärast väljumist Charlotte vastu tuli. Kõik täiesti omal käel ja väel:)
Nii et andke oma hääl kas kolimise poolt või vastu! Sest valikute rohkus on mulle alati kurjast;)

Kommentaare ei ole: