kolmapäev, jaanuar 16, 2008

Naljakad on need inimsuhted:P Mõnest inimesest ei saa kuidagi lahti, on nagu takjas küljes, mõnega ei saa jälle kuidagi ühendust võetud ja vajub unarusse.. Esimesed on üldjuhul need, kes minuga tahavad suhelda, teised on need, kellega mina tahan(või tahaks) suhelda.

Homme (või noh, mis homme, täitsa täna) on mul vaba päev. Mis tähendab, et pean(!!!) vähendama oma lugemata raamatukogust laenutatud asjade virna, sest neljapäeval on järjekordne tähtaeg. Ja teine MUST on korralageduse likvideerimine ja väljamõtlemine, kuhu ma oma tuleva(se)d külalised panen.. Pluss veel kõik tegemata asjad. Aga kardetavasti on nad ka 24 h pärast samas seisus:P Mind teades...

Aga täna oli mingi kogu majarahva päev vist:) Kõik olid varakult kodus ja kuna väljas oli koerailm (ohkastõesti?:P), siis mõtlesime plaanitud kinoskäigu mugavama vastu vahetada, nii et vaatasime ühte Monika allahindlustuuri tulemusena ostetud 15st DVDst, millest kõik kuulnud olid, aga näinud polnud ja eeldasid midagi paremat.. Nii et panime tuju parandamiseks pärast seda 'Jääaja' teise osa alguse mängima ja pärast seda ajasime niisama juttu. Ainuke ebameeldivus oli katkine veekeetja..

Kommentaare ei ole: