esmaspäev, oktoober 06, 2008

jällegi 74

Vaatasin hommikul postkasti - oligi pakikutse tulnud. Pärast kooli hüppasin postkontorist läbi ja võtsin ära. Oleks ma teadnud, et see nii suur ja raske on, oleksin mingi eraldi koti või käru kaasa vedanud!:P Kuigi väike kiusatus on, lubasin endale, et ei ava pakki enne kolmapäeva.

Siis põrkasin tänaval endise klassiõega kokku. Ajanappuse tõttu vahetasime vaid paar sõna ja kontrolli mõttes telefoninumbreid, et lähitulevikus kokku saada ja juttu ajada:)

Nüüd ammutan Postimehest artikleid ja pean homseks praktiliste ainete täispikaks päevaks valmistuma... Ülikooliga seoses, siin üks arvamus. Mõnes mõttes ma täitsa nõustun temaga, vaadates näiteks oma kursuse üldist keskmist taset. Samas võiks ju ikkagi säilida võimalus õppida seda, mida tahad (nagunii tasuliselt), sest kes ütleb, et need kriteeriumid, millega "piisavat ajupotentsiaali" mõõdetakse, tegelikult ka asjakohased on. Pealegi, mõni võib ju alguses olla teistest nõrgem, aga õpingute käigus neist möödagi minna. Aga jah, natuke karmimaks võiks tasulistele kohtadele sissevõtmist teha küll.

Meie majanduskatastroofijuttude taustal tasuks sellist artiklit siin täitsa lugeda. Paljudel võib vaja minna;)

Kommentaare ei ole: