pühapäev, oktoober 21, 2007

Shakespeare

Tänane väljasõit Strarford-upon-Avonisse jättis väga mõnusa mulje:) See on Williami sünnilinnake, mis meenutas natuke Viljandit, nii oma suuruselt kui olekult, ja omas temast päris head ülevaadet mitme muusemi/maja näol.
Linnake ise oli ka nagu päris. Ses mõttes, et seal olid päris inimesed, kes rääkisid inglise keelt emakeelena, mitte nagu Londonis, kus isegi thelondonpaperi andmetel iga kolmas inimene väljaspool UK'd sündinud on. Sõbralikkus oli alles. Aga juures oli mingi mitteniiautomaatsus. Suhtlus oli personaalsem. Tuli välja, et üks muusemitädi oli Eestis ka käinud:)

Kuna äratus oli kella kuue paiku, et ikka rongile jõuda ja siis mitu tundi loksuda (noh, siin pole see küll kuigi loksumine, aga siiski), siis mitu+paar tundi linnas kolada ja siis veel mitu tundi rongi ja tuubiga koju kolistada, siis ma olen praeguseks suht läbi. Nii et jääb jälle pikemalt kirjutamata. Väga nõrk ikka küll, ma tean. Eelmine kirjutis on ka pooleli ja vahepealsest pole ka rääkinud, sest eile oli õigel ajal server maas, aga jah.. Nii kahju, et detailid nii kiiresti ununevad.

Kommentaare ei ole: