neljapäev, august 05, 2010

life-changing decisions

Nii mõnelegi sealpoololijale ei pruugi see meeldida, aga... mul on selline hea uudis, et nüüd ei pea te küllatulekuga kiirustama, sest otsustasin jääda siia veebruarini:) Mis ja kuidas ja mispärast jms on praegu liiga pikk jutt. Põhjuseid oli igasuguseid, nii poolt kui vastu. Aga pikemas perspektiivis tundub praegune otsus kindlasti jumekam kui oleks olnud vastupidine;)
Nüüd tuleks paperwork korda ajada.

Kusjuures, M tüdruk Giulia on Itaaliast ja teeb siin oma PhD'd kirjanduses/tõlkimises! Küll on hea, et ma kauemaks jään, sest ta on praegu kodus ja tuleb alles septembris tagasi;)
"Dublin is a shit place. But with good company, it makes no difference." :P
Selle peale ei tule enam mõttessegi, et võiks veel ümber mõelda:D

Täna käisime Samiga pangas mu tšekki lodge'imas. Eks reedel paista, mis sest välja tuleb:P Ja kuna seal tolgendas üks tegelane, kes hädiseid aitas, küsisin veel konto avamise kohta ka.. Ta ütles, et pole muud võimalust kui Notice of Determination of Tax Credits nõuda. Hmm.. Täpselt nagu "She has now been told she has to obtain a Notice of Determination of Tax Credits from the Revenue - 'but don't tell them it's for opening a bank account, because they're getting fed up with us'!"

Ja eelmises kodus käisin ka. Võtmeid tagastamas ja niisama juttu ajamas. Moa läheb homme Saksamaale, nii et maja on peaaegu tühi.. Kokkulepe jäi, et hoiame ühendust:) M pakkus välja, et kokkab ükskord taimetoitu ja kutsub mu külla:D Väga armas. Nad on muidu kohutavad lihasöödikud, aga pärast seda artiklit, mille ma elutuppa vedelema jätsin, oli meil päris pikk ja huvitav vestlus teadmatusest, harjumustest ja ühiskondlikust survest jms..

Otse Hiinast:

Consistency, commitment, couchsurfing, culture "collecting", corsi di lingua...

Peaks ometi kord magama vahelduseks.

Kommentaare ei ole: