neljapäev, august 26, 2010

deliveries..

On kiusatus alustada a la 'pole ammu kirjutanud' või 'tänane sissekanne tuleb lühike', aga nagu me B'ga avastasime, on viimane eriti mööda, sest kõik kirjad, mis nii algavad, on lõpuks palju pikemad kui tavalised, ja esimene polegi kuupäeva järgi vaadates kuigi ammu..
Tänane päev oli väga tore:) Lõpetasin töö varem, et postkontorisse jõuda (ja muidu saab jälle liiga palju tunde nädalas.. eriti veel arvestades, et Electric Picnic nõuab tohutult ettevalmistusi nädala lõpupoolel) ja sain kõik asjad kaalutud-pakitud bang on time:D ei pidanud keegi mind välja viskama ega midagi. Ja käärid-teip jms varustus läks vägagi asja ette.. Kui tee peal poest kastikest küsisin, siis see sõbralik moslemionu küsis, et kellele ma pakki saadan:) Jaa, immigrantide ühisjooned..:)
Ja siis läksin ja ostsin endale ettenägelikult natuke niiskuskindlamad jalavarjud;) Ja Seomra Spraoi õhtu oli nii tore täna! Ikka kohutavalt palju loeb see, kui minna koos inimestega, kellega on nagunii alati tore:D Tänane seltskond oli siis meie kolmene korterigäng ja meie couchsurfer Unai, kes on üks väga eriskummaline ja äge tegelane. Siuke Pussakovi seltslaste väljanägemisega kahemeetrine ja pikkade lokkis juustega taimetoitlane ja tõlkija, kes igalt reisilt oma keelele aktsente juurde korjab, nii et ta inglise keelest võis väikese vaevaga leida nii iiri, šoti, prantsuse kui hispaania mõjusid (viimaseid kusjuures kõige vähem!!). Ma loodan küll, et me lähme kunagi tema juurde Hispaaniasse skvattima (jeerum, kui tobe see sõna eesti keeles on:S)! Ja mitte et see midagi uut oleks, aga.. see oma pundiga mineku pluss on ikka see, et kuna nagunii on lõbus, siis oled ka rohkem social ja hakkad ka päriselt võõrastega suhtlema:D Ja kolmandal korral samas kohas käies on palju suurem tõenäosus, et seekord ikka on mõni tuttav nägu eelmisest või üleeelmisest korrast! Nii et võib juhtuda, et on nii eelmisest kui üleeelmisest;) Natalja, kellega eelmine kord juttu ajama sattusime, oli täna köögis abiks, et paari korra pärast ka ise nö peakokk olla saaks Unai volunteeris ka (see oli üldse ta peamine põhjus Dublinisse jäämisel) nii et tundus, justkui kõik tundnuks kõiki - küll said nad "oma" keeltes rääkida (Katarina ja M, N ja B) või oli lihtsalt palju ühiseid harjumusi ja ellusuhtumishoiakuid, nii et.. :D
Ja N läheb ka Electric Pinic'ule:) Ja tuli välja, et Martinil on millegipärast telk, nii et me võtame selle kaasa:P Mitte et ma kindel oleks, et Natasha autos nii palju ruumi oleks või et me kõik mingil kindlal NLF vabatahtlike alal telkima ei peaks, aga... We'll see:) Ja kuna nii M'l kui B'l on magamiskott ka, siis ma laenasin ühe Nataljale juba:)

Words, words, words.. Ma olen märganud, et ma olen kohutavalt osav korjama üles teiste keeleharjumusi. B'e subject-verb agreement'i (ajuti) sihipärasele rikkumisele on lisandunud M'i artiklite juhuslik droppimine ja N liiga tihe "self-explanatory" kasutamine.. But it's grand like!

Jeerum, mõni suudab praegu veel doktoritööd kirjutada..

Btw, Gwyneth Herbert on vägagi kuulamist väärt! Ja ta on kogemata Natasha sõber ka:P

Kommentaare ei ole: