neljapäev, november 27, 2008

There's nothing like good food, good wine, and a bad girl.

Kuna ma istun jälle tööl netis, siis kirjutan ka tööga seostuvaid sissekandeid. Mitte et väga üldse midagi kirjutada oleks, aga kuna kõik kliendid peale vipide on läinud ja kõik töötajad peale minu samuti, siis kasutan aega kasulikult;)

Täna oli erakorraline kolmapäev - toimus degusteerimisõhtu. Ja see oli ka erakorraline, sest tavaliselt viib koolitust läbi mõni valjuhäälne mees (vahel ka naine), kes iga veini, selle maitsenüansi ja päritolu kohta pika jutu maha räägib, aga täna käis meie oma varustaja P. laua juurest laua juurde ja rääkis, kuidas juhtus. Mõnele mitte midagi, mõnele paar sõna.

Meil käis täna üks valgepäine draamateatri näitleja oma tuttavat seltskonda otsimas, käes valge karp sõnadega "Maša, Happy Birthday!" Aga ta lahkus õige pea, kui olime selgeks saanud, et siin neid ikkagi ei olnud. Veel ;) Mäletad sissekannet, kus oli juttu itaallasest ja grusiinist? Nad tulid täna jälle:) Itaallane olevat eile üksi ka käinud, aga täna oli neil kaasas kaks sõpra (ei saanud teada, kust nad pärit on, aga eestlased nad ei olnud), kellest ühel oli käes lill ja valge karbike... ;)

Kommentaare ei ole: