laupäev, september 06, 2008

L

Täna ajasin end ilusasti varakult üles ja läksin ostsin endale printeri. Päris seda ei saanud, mis esialgu plaanis oli, aga niikaua kui töötab, on mul täitsa ükskõik. Seadistamine ja tahmakasseti sissepanek on ikka eriliselt lollikindlaks tehtud, nii et isegi minul (tehnikatumbal!!) ei võtnud see kokku kauem kui 5-10 minti. Kasti koju vedamine oli ainuke veidigi pingutust nõudev etapp, kuigi viimati kui mingi kastiga mööda mingit linna ringi kalpsasin, oli seal umbes 15 kg rohkem sees kui täna... ;) Aga nüüd tulin ausalt ilma abivahenditeta koduni ära ja ei jäänud üldsegi iga kahe sammu tagant seisma, et ähkida. Vasikavaimustuse etapis tahtsin kõike kohe printima hakata, aga siis tuli välja, et paberit oleks ka vaja:D Aga eks sa mine paberi paksust, tooni ja kvaliteeti vaatama, kui nad ainult kinnistes pakkides on! Kui lõpuks ühe pataka ära ostsin ja keskusest välja läksin, siis tuli välja, et sajab - ja kohe siukest padukat, et kohe on! Nii ma siis ootasingi ilma vihmavarju ja kilekotita, millal koju saaks.. Lõpuks "randudes" oli tunne, nagu oleksin need 500 lehte ükshaaval kogu linna erinevatest kontoritarvete poodidest kokku kogunud.

Õhtul käisin Uue Maailma Festivalil ka korraks. Seal suurte ja väikeste Ameerikate kandis. Nad üritavad seal sama liini ajada, nagu ikka Supilinna päevad ja Karlova päevad jms ajavad, aga minu meelest jäi puudu igasugusest ühtsusest. Ma ei leia selle linnajao majades mitte mingisuguseid arhitektuurilisi sarnasusi ega näiteks autode või riietumisstiilide järgi otsustades ka nende elanikes. Nii et ei päästa siin Indigolapsed ega J.M.K.E. Homme üritan päevasel ajal jõuda, äkki toimub rohkem põnevat.

Ma pean ikka oma kummikud Tartust ära tooma vist. Kuigi see nimekiri, mis kõik kaasa peab mahtuma, on jälle üks paras autotäis :S Aga eks rong mahutab ju rohkem:D

Kommentaare ei ole: