neljapäev, november 12, 2009

no mida veel

See on lihtsalt muigamapanev, kui toredaid uuringuid meil siin läbi viiakse..
"Küll aga tõi arvuti kaasa hinnete märkimisväärse parenemise kunstiõpetuses ning vähem märgatava paranemise geograafias. Tööõpetuse ja käsitöö hinded kiskus arvuti algul küll alla, ent pärast esimest veerandit hakkasid hinded taas paranema. Ajaloo ja eesti keele hindeid arvuti eriti ei mõjutanud."

Võimalik, et meie projektide tulemused on suht samast kategooriast, aga me vähemalt ei avalda neid ajalehes:P Järgmises uurimuses võiksid nad siis mõelda sellele, kuidas pidev touchpad'i kasutamine arendab sõrmes välja teatud lihased või treenib neid, nii et kunstiõpetuses vajaminevad oskused paranevad. Või avardab see hoopis kujutlusvõime piire, nii et tulemuseks olid põnevamad tööd...? Peaks oma kunstioskust ka testima vist, see peaks sellise loogika järgi siis viimase 2,5 aasta jooksul märkimisväärselt paranenud olema (kui eeldada, et hinnetel peaks olema mingigi seos oskuste/teadmistega, st kui neil mitte ainult hinne ei paranenud). Aga nojah, usun ma seda küll.. :P
Ja liivakasti pole ma ka endale muretsenud, et harjutada, nii nagu Bournemouthis olles otsustasin.. Tegelen sellega 22. detsembril. Ehk.

Kommentaare ei ole: