reede, juuni 08, 2007

elu algab täna

Oeh, ma mõtlesin täna kohe palju kirjutada, aga nüüd on tuju hoopis kõike muud teha. Sest nüüd ma ju saan!:D
Ja ega mul seda, mis koolis toimus, polegi vaja siia kirjutada, sest sina ju tead juba, ja mäluks kirjutasin ma juba paberkandjal blogi, kui ma arvutisse ei saanud.

Igatahes mõjub pärast eksameid šoppamine väga hästi:P Ses mõttes, et on alati tulemuslik. Sest siis on tunne ühest küljest jube kehv, ükskõik kui hästi eksam ka läks, ja samas on kergendus, et see möödas on, ja siis tahaks kõige selle leevendamiseks midagi ilusat/toredat/mugavat/meeldivat omada:) Ja eriti tore on, kui mingid üliüliallahindlused müüvad üksikuid allesjäänud numbreid ja need täiesti kogemata ka selga mahuvad:) Nii et ma sain endale mingid üliümber teksad, mille jalgaajamine on aeganõudev ja liigsöömise korral lausa võimatu, aga kuna ma sain nad 79 krooni eest, siis... Ja ära küsi, kas eesti või rootsi krooni!:P

Aga kuna keegi suutis mind poes olles tujust ära ajada, siis koju jõudes turtsusin ja läksin tagurpidi välja tagasi. Ostsin esimest korda alkoholi:P Ma ise ka imestasin, et alles nüüd, aga tavaliselt olen ma lihtsalt õigel ajal dokumentideta olnud ja liiga korralik, et ilma ostma hakata. Aga nüüd ei küsitudki:(

Ja kui siis koju tulin, siis tuuseldasin kogu oma sokisahtli laiali. Viskasin kõik sokid, millele võib lähima aja jooksul auk sisse kuluda, minema ja sahtel sai praktiliselt tühjaks (kusjuures, prügikott sai täis). Enne polnud võimalik teda liigutada, sest pooled sokid punnisid sahtlipraost välja:P Nii et nüüd olen peaaegu sokitu. Ja endiselt pole mul ühtki ühevärvilist sokipaari.
Kuna ma olen nii kuradi laisk, siis ma viskasin minema ka kõik sokid, millel mingi õmblus lahti on tulnud nagu varvassokkidele tavaline. Siis mõtlesin küll, et vanasti parandati ja lapiti ju kõike - sokke, sukki, kalosse(!), isegi vihmavarjuparandused olevat täiesti laialt kasutusel. Ma tahaks näha inimest, kes tänapäeval vihmavarju parandusse viiks! (Siinkohal on ehk oodata täiendavaid kommentaare värskelt Freudi-asjatundjalt? Ja sukkade koha pealt võib tõstatada selle Teringu-Salo lemmikteema "Naise kolm K'd" :P)

Aga see ei ole üldse mõnituseks või õrritamiseks, et näedsa, mul sai läbi ja ma joon nüüd jäätise kõrvale veini, sina õpi. Tegelikult ma arvan, et sa ei loe seda. Vähemalt enne kolmapäeva küll mitte.

PS! Tack så mycket, Lisa!;) Jag måste köpa din skiva nu..
PPS! Mu kõige suuremad tänud ülimalt käepärasele, töökale ja abivalmile kaaslasele! Ilma temata poleks ma hakkama saanud, sest kohati oli ta ainuke, kelle käest nõu küsida:)

Täna on Ephemera tuju. BYE! ;)

Kommentaare ei ole: