kolmapäev, detsember 16, 2009

kärsataja ja suur hiiglane, kes laste kommid ära sõi

Kes teab, mis saab hernesupist siis, kui keerata pliit puhtast kannatamatusest ja külmetatusest maksimumkäigule ja minna ise teise tuppa kirju lugema? - Õige, hernepuder! Aga kavalustega saab sellest täiesti söödava toidu:)

Vaatame, mis mu kaerahelbepätsikutest saab.. Mälupuudulikkuse tõttu(aga pole viga, sel on põhjus:P) mätsisin lihtsalt mingid suvalised ained kokku, mis tundusid sinna sobivat. Apelsinikoort sai mõnusalt ülearu, muna vist lihtsalt veits liiga palju. Aga ma ei tahtnud ka sellise asja pärast helistama hakata, ja mingi teise retsepti otsimiseks olin täna liiga laisk.

Heh, hummuse koostisaineid otsides leidsin mingi sellise lehekülje, mis lõi väikese lisaakna lahti. Ja seal oli selline tekst:
Free Gift!

How To Lose Up To 20lbs in 60 days
Discover how you can lose weight and look great by a technique called "Synergy" plus receive my FREE weekly fitness/nutrition/motivational newsletter that has helped thousands create a healthier and happier body!



Ja nali on selles, et mitte see pidev uute salendustehnoloogiate või lihtsalt häirivate reklaamide toppimine ei tekitanud minus urrrr-reaktsiooni, vaid hoopis see sinine sõnapaar 'free gift'. Mis tuletab meelde, et meie "redundantide" viimane pingutus tuleks kokku leppida;) Sest hiiglane ongi ju suur!;D

Igatahes, nii palju siis mu jõulueelsete eksamite järgsest õhtust. Oh, nüüd võiks mõnda head filmi vaadata...C: Või oot..uisutama..?

Kommentaare ei ole: