neljapäev, juuni 26, 2008

Breakfast on Pluto

Alustasin siis täna ka raamatukogust võetud kotitäie tarbimist. Okupeerisin suure toa ja haarasin oma läpaka kaissu, laual virn filme, termostass, millel i-tähe täpiks on ristikuleht, ning äratuskellaks telefon.

Breakfast on Pluto tundus mu (postvihurimäeliku) meeleoluga sobivat - roosa kübaraga kena naine ümbriskarbil viitab ju lihtsalt meeleahutusele, kas pole? Sobib nende valgete öödega, kus hommikusööki võib süüa igal ajal, sest hommikut pole nagunii olemas. Tuli välja, et vaatamata oma humoorikale lähenemisele oli film päris mõtlemapanev. Lugu "tüdrukust", kes eksles Iirimaalt Londonisse, et oma ema üles leida. Kõlab nagu tavaline hollivuudlik vanemateotsimislugu ikka. Aga vähemalt oli seekordne eriti kiiksuga. Ja sobis minu viimasel ajal tegutseva "ära" perioodi nostalgiaga, sai vahelduseks jälle r-tähtedega inglise keelt kuulda. Pluss enamjaolt meeldiv muusika, kenad maastiku- ja linnavaated, ilus Mika'lik peaosatäitja :P

Tuli meelde, et leidsin eile kohvrit lahti pakkides lõpuks ühe kaotatud paberilipiku meiliaadressiga sealt oranžijuusteliste saarelt. Peaks end meelde tuletama mõnele ;)

Kommentaare ei ole: