teisipäev, september 21, 2010

rändajad

Täna on mingi nostalgiapäev. Või noh, mitte vaid täna. Olen nädalavahetustel alati mingis eksistentsiaalküsimuste-mode'is, ja eilse filmivaatamise järel kaks tundi und enne tööleminekut ei olnud vist ka päris piisav..:P Ja igatahes, seenel-marjul käisime ära. Tagasi jõudsime läbiligunenute ja poristena. Ja netiotsingute tagajärjel pidasime paremaks saadud seeni lõpuks ikkagi mitte süüa:P Kuigi olime mõlemad enda korjatute söödavuses täiesti kindlad. Aga kes teab, mis erilised sordid siin võivad eksitajateks olla.. Aga ei tulnud mõttessegi seda käiku kuidagi kasutuks pidada:) Mets oli mõnus! Oleks veel B fotoka aku ka täis olnud.. Aga ma käisin eelmisel päeval Wexfordis ja õhtul docklandis kondamas ja siis unustasin.. Öised fotod on fantastilised! Aga kannatust;)

Täna tööl toodi meile kaupa, ja sel ajal kui me kontrollisime, kas kõik olemas ja klapib, helises delivery guy telefon. Ja helinaks oli Urban Symphony "Rändajad". Väga sobilik.. Ta võttis kõne vastu ja rääkis puhtas vene keeles. Selge.

Ja kogemata muusika kuulamise lainele sattuda on väga ohtlik. Sest see tõmbab sügavale kaasa... Eriti siis, kui kõik on millegagi seotud..

Kommentaare ei ole: