reede, september 17, 2010

flying high

I can't believe it!!:D Heeee, ma lähen sünnipäevaks UKsse!:D Jälle:P

Ma arvan, et Woody filmi näitlejate mõju tuli kasuks. Ja Amelie:) Ja see kohati peal käiv tunne, et ma mitte millegagi ei tegele.

Ja I'm off tomorrow!:D Lihtsalt see 45h süsteem tähendab, et oleksin pidanud täna 4 ajal oma nädala lõpetama tegelikult;) Nii et aitab küll. Homme pean vist asjaajamiste pärast linnas olema, aga L tahan kuskile mujale minna. Ja P lähme loodetavasti seenele/mustikale. Kui poolakad oma metsasalakohad foorumis reedavad:P
Viimasel P käisime kohas nimega Maynooth. See oli esimese ettejuhtuva rongi sihtkoht:P Mitte et see väga Dublinist väljas tegelikult oleks olnud, aga... No, omaette külake küll tegelt. Ja ülikool ja selle ümbrus oli kena:) B fotokas peaks paar pilti ka olema ühest lahedast kolmnurkse avausega alleest, mis pisikesse surnuaeda viis. Ja oi, kuidas seal golfimängijaid armastatakse! Aga ürita sa nende radadel tavainimesena käia.. Eriti veel kui OpenStreetMapis mõni agar poolakas (jälle:P) kõik nii ära mäppinud on, et enam midagi välja lugeda ei anna, ja mõni metsatee on u 30 meetriga nihu pandud, nii et sa selle puudumisel läbi muraka-nõgesevõsa ronid, et avastada, et sel ainukesel tagaväraval on silt, mis keelab läbipääsu:)

Oeh..uneaeg vist..

Kommentaare ei ole: