teisipäev, juuli 08, 2008

Andsin eile lõpuks paberid TLÜ'sse sisse. Kahele alale. Üks neist oli ammu mõeldud, teisele andsin, kuna tundus mõttetu oma tühja peakosuga Substance D vestlusele minna (neli kohta on ikka väga ebareaalne ka ju) ja Substance E pole üldse minusugustele inimestele, nii et see oli põhimõtteliselt ainuke võimalik valik. Täna jälgisin nö börsiliikumist, ning üllataval kombel olin tollel teisel alal koha võrra ettepoole liikunud. Nii et 2 more to go:P

TÜsse unstasin helistada, et uurida selle skandinavistika kohta, et mis juhtub nende joonealustega juhul, kui ühtegi tasuta koha avaldust sisse ei anta. Aga sellega on nagunii aega ka. Mulle ei meeldi see süsteem, et pead oma nime sinna üles riputama kõigile vaatamiseks! Kui on ainult 1 inimene, siis pole just kuigi raske arvata, milline koodidest ja lävendipunktidest tema oma on, nii et see andmekaitse on jälle puhas formaalsus ainult.

Muide, kolmel võimalusel neljast saab minust mingi filoloog.

Täna on mul filmivaatamispäev olnud. Võtsin järjest ette eilse Pärnu filmifestivali oma, siis telekast tuleva Versace filmi ning seejärel Kelleltki saadud cd'l olevad Mum and me ja Primark-Penny odava tööjõu ärakasutamise filmi. Just praegu helistas Katrin ja ütles, et neil on filmiõhtu ja kobigu ma ka kohale. Eks siis näis.

Eilne äkk-deprekas läks öö jooksul mööda.

1 kommentaar:

CM ütles ...

Muide, sa võid neile meilida ka, vastavad kindlasti ja üsna ruttu ka.