teisipäev, jaanuar 18, 2011

call of the day

Yey, küll oli tore päev alles. Polnud pea ühtegi asja, mis normaalselt ja korrapäraselt töötanud oleks. Alates sellest, et eile hommikul, kui see uus tüdruk pidi oma treeningperioodi alustama, aga kohale ei ilmunud, ja tuli välja, et ta ei kavatsegi tulla ning on teise töö leidnud, ja me peame nüüd uuesti otsinguid alustama. Siis sidruni-juiceri tuksiminek, ja tagatipuks kõige põhjapanevam - triipkoode ja muid silte printiv masinake otsustas kleepsupaberit niimoodi närima hakata, et murdis paar hambakest oma hammasrattal, nii et selle momentaalseks parandamiseks ei aita isegi doktorikraadist (millest oli aga muude jurade lahendamisel palju abi), ja parandusse saatmine tähendab kahenädalast seisakut, uue kohalejõudmine kahepävast ümbervangerdust. Istusin siis pool tundi telefoni otsas, et teha "endale" konto mingis netipoes, mis ei tahtnud meie asutuse aadressi kuidagi sisse võtta, nii et pidin selle klienditeenindaja kaudu kõike täitma ja muudkui vassima. Nael oli see kui küsiti, et kui kaua te seda firmat omanud olete - eeeem, ma ei oskagi nüüd öelda.. about 5 aastat:P No ja kõik muu selline.
Üks teine kõne oli ka muidugi tore - üks rullnokast delivery-guy, kelle sildifirma oli saatnud pakki kohale tooma, helistas ja uuris, et kuidas ikka sinna kohale tulla. Ja seleta siis ühte või teist teed pidi, aga ikka aru ei saa. Lõpuks jõudis talle kohale, et ah see nende sotsiaalelamute lähedal kohe, jah. :P Well, noh.. I guess so.
Ja see on ka tore, et mõni oma eelmise kuu paberitöö täiesti tegemata on jätnud, nii et nüüd torssis poemanagerid helistavad ja kurdavad, et no statement-no pay. Hmm.. kaos kui tore:) Ja mõni istub seal "tantramäe" otsas ilma internetita ja kõhugripiga. Heh.

Later!
S.

Kommentaare ei ole: