laupäev, oktoober 02, 2010

Plastic coating not suitable for consumption.

...says Gouda. This is the world that we live in...;P

Tulin täna töölt ära u 80x60 kilekotiga, kus oli viis meetripikkust prantssaia ja kolm kakukese moodi elukat. Siuke Amelie moodi jalutuskäik:P Või justkui oleks käinud tolmuimejat jalutamas if you know what I mean. Need olid meil tööl lihtsalt kingitus mingilt pagaripoelt, kes meie käest kooki tellib, aga kuna nad (obviously!) raw vegan pole, siis N'l polnud nendega midagi teha, ja hiinlased nähtavasti suured leivasõbrad pole, nii et mina pidin kogu kupatuse kaasa võtma. Kuna mul siin üks pagaripoodide maalt pärit ja teine juustunärija, siis lootsin, et saab vähemalt osa ära kasutatud ja ülejäänu võib partidele anda. Nii ma siis tegin hunniku bruschetta-laadseid näkse:) Üks baguette on läinud, jeiii:P

Punky Reggae õhtu oli ka täitsa tore:) Kuigi ma olin nii kapitaalselt läbi selleks ajaks, et siuke pooluimas olek võinuks mõnel muul puhul kahtlane tunduda. Aga mitte sellisel üritusel.

...


Laupäeva õhtu. Tänane on möödunud itaalia lainel. Ostsin Nutella ka, et saiahunnikut vähendada, aga selleni pole veel jõudnud:P Selle asemel sulatasin oma šokolaadimiksi ja üritasin tempida, milline kogus agavet ja kookospähklivõid aitaks kunagise äparduse likvideerida. Samal ajal koperdasin pidevalt edasi-tagasi arvuti vahet, et mõnda järjekordset lehekülge uurides midagigi loodetava järgmise semestri ülikooli kohta teada saada. Ja meil oli Nutella-maalt külaline ka korraks:D Nii et sain temalt veits selgitust mõne arusaamatu asja kohta:) Ja siis kogemata õigel ajal Nouvelle Vague'i kuulates avastasin, et mõnel siin on veel sarnane muusikamaitse:)
Ja isegi kui kokkuvõttes midagi konkreetselt tehtud ei saanud terve päeva jooksul, siis on praegu selline hea tunne, et oli rahuldust pakkuv päev. Siuke üliõpilaselu tunne.. :) Parasjagu uurimist ja tegutsemist on väga nauditav ikka..

Btw, Arvo Pärt tuleb varsti külla. Ma arvan, et nii mõnigi iirlane teab tema muusikat paremini kui eestlased. Mäletan, et kui Montsel külas käisin, siis ta elukaaslasel oli mitu Pärdi kogumikku.

Kommentaare ei ole: