neljapäev, oktoober 07, 2010

Kallis härra Q

Kallis härra Q,

Anna andeks, et ma pole juba paar päeva uudistest teada andnud. Eile (oli see tõesti nii hiljuti?:O) hommikul kimasin töökaaslase rattaga läbi sibliva liikluse kõiki punaseid tulesid eirates, vahelduva eduga vales suunavööndis, kõnniteel või sinka-vonka tuhisedes koju, et erakorraline intervjuu läbida:P Oli täitsa sümpa:) Ja kui mul enne väga lootust polnud, siis nüüd... Oleks ju tore kevad Torinos veeta;D Kui tööle tagasi jõudsin ja N küsis, kuidas läks ja et mis see täpselt oli üldse, siis läks ta olek nähtavalt murelikuks, kui kuulis, et see oleks järgmisest semestrist e veebruarist alates. Good people are hard to find...

Homme siis Bristolisse ja Cornwalli!:) Ja väikese plaanimuudatusega juhtus nii, et lähme laupäeva õhtul Bristolisse ja meie CS hostil (ainuke, kellele eile öösel kirjutasin:P - neid pole palju, kes 3-4 inimest võtta tahaks..) on pidu plaanis, nii et meid kutsuti kampa lööma:)

Mul pole veel aimu, kuidas ma lennujaama jõuan või kus ja millal ülejäänutega kokku saan, aga.. homme on ju reede:) Magama peaks vist ka paar tundi..

Kommentaare ei ole: