reede, november 23, 2007

rahuloluhetked

Ehhee, kellel on tänasest alates nett kodus???!!:D
Nüüd hakkab neid sissekandeid vast ka tihedamini tulema. Aga praegu lähen tuttu. Tahtsin lihtsalt proovida, kas töötab, sest enne tööleminekut jõudsin ainult asjad ära installida, nüüd tulin tagasi ja töötabki! Kolm pikka pikka kirja sai ka juba ära saadetud, nii et uneaeg. Mis sest, et homme reede ja vaba päev on. Laupäeval pean hommikul kraps olema jällegi. Oeh, hea tunne on kohe, kui teha-vaja nimekirjast paar suurt asja maha saab tõmmata. Homseks jäi veel "osta kolm marki kolmele erinevale maale saatmiseks" ja "pangaasjad selgemaks teha". Ja paar väiksemat veel. Aga täna oli väga asjalik päev. Olen endaga rahul:D Ja seda ei juhtu just iga päev.

Homme tahan hommikusöögiks riisipudingu ja wholemeal pitta breadi juustu ja tomatitega ja sooja kakaod ja ajalehte ja raamatut ja sooja vannivett:D Loodetavasti pole ülejäänud majarahval homme vaba päev, nii et ma saan siin segamatult ringi trallida.

Aga nüüd on kell juba nii palju, et nii mõnigi inimene teiselt poolt seina hakkab varsti üles tõusma, et tööle minna. Ma peaks ikka enne magama saama vist.. :P

Tadaa!:)

Kommentaare ei ole: